Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή της 9ης Ημερίδας της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2017 στην Αίγλη Ζαππείου και απευθύνεται σε δερματολόγους και παιδιάτρους.
Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από  τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Είσοδος Ελεύθερη

Comments No Comments »

Η Εταιρεία μας διευκρινίζει ότι συνάδελφοι παιδίατροι και μέλη της Εταιρείας μας, έχουν μετεκπαιδευτεί στην παιδιατρική δερματολογία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Σημειωτέον ότι από 28-3-2017 απόφασης του κου Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΦΕΚ Β΄1261/2017) προστέθηκε στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής, η Μονάδα Παιδιατρικής Δερματολογίας με αντικείμενο την παροχή περίθαλψης και νοσηλείας παιδιών και εφήβων. Επομένως δια του εγκύρου και νομίμου πανεπιστημιακού τίτλου μετεκπαίδευσης στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, ο οποίος αποδίδεται είτε από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο είτε από αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού πληρούται πλήρως η διάταξη του άρθρου 21§2εδ.α΄ του Ν.3418/2005 και προστατεύεται απόλυτα η δημόσια υγεία.

Comments 1 Comment »

Οι παρουσιάσεις από την ημερίδα είναι διαθέσιμες
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Comments No Comments »

Αρχική Σελίδα | Site Map | FAQs | Όροι Χρήσης | Eπικοινωνία Copyright © 2010 Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας All rights reserved.