Η Εταιρεία μας διευκρινίζει ότι συνάδελφοι παιδίατροι και μέλη της Εταιρείας μας, έχουν μετεκπαιδευτεί στην παιδιατρική δερματολογία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Σημειωτέον ότι από 28-3-2017 απόφασης του κου Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΦΕΚ Β΄1261/2017) προστέθηκε στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής, η Μονάδα Παιδιατρικής Δερματολογίας με αντικείμενο την παροχή περίθαλψης και νοσηλείας παιδιών και εφήβων. Επομένως δια του εγκύρου και νομίμου πανεπιστημιακού τίτλου μετεκπαίδευσης στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, ο οποίος αποδίδεται είτε από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο είτε από αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού πληρούται πλήρως η διάταξη του άρθρου 21§2εδ.α΄ του Ν.3418/2005 και προστατεύεται απόλυτα η δημόσια υγεία.

One Response to “Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας”
  1. Ο/Η boeing 777 skycargo λέει:

    Headache need any technical skills or massive researching firepower.
    There are a few is a great method of website promotion. Setting
    up in a considerable scale kinds. If you haven’t already just do it register. http://kidsturnheads.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918kiss.bid%2Fdownloads%2F214-download-sky777-for-android-and-ios

  2.  
Leave a Reply


Αρχική Σελίδα | Site Map | FAQs | Όροι Χρήσης | Eπικοινωνία Copyright © 2010 Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας All rights reserved.